Afholdt
24/ 04
2020
Foyer

Kl. 22:00

Dagsbillet: 295,-

Partout: 475,-

Studerende: 20% rabat

Varighed: Ca. 60 minutter

Angående Mig

Musikkens Beat glæder sig til at kunne præsentere vinderen af KarriereKanonen 2019, Angående Mig, og mange flere af morgendagens stjerner.

Om Angående Mig

Bag navnet Angående Mig finder du en kvinde, et hjerte og en stemme for en hel generations antihelte. Med en forkærlighed for det danske sprog og en ekstrem inderlighed i hvert et ord tager den unge nordjyde dig med ind i sit skæve univers, hvor livet bliver vendt og drejet i evig samtale med det ukendte ‘du’.

Intet er for grimt at tale om, når Angående Mig i et miks af hip-hop og gademusikantens umiddelbare toner betræder et nyt terræn i det danske musikmiljø. Det er lyden af noget nyt.

I sommeren 2019 tog det spæde projekt hele Danmark med storm, da Angående Mig blev udråbt til vinder af KarriereKanonen 2019. Hele bandet kunne samme sommer tage 5 hjerter fra Politiken med hjem i forbindelse med deres koncert på SPOT Festival:

”Det er den slags åbenbaringer, man går rundt i SPOT Festivals labyrint af ukendte navne og håber at snuble over. En rubin i savsmuldet. Og det er ikke hvert år, der dukker et personligt udtryk op som Laura Lilholt Andersen”.

Læs og lyt

Spotify
Facebook
Instagram

Køb din festivalbillet

Køb din billet her