Afholdt
24/ 04
2020
Intimsalen

Kl. 21:00

Dagsbillet: 295,-

Partout: 475,-

Studerende: 20% rabat

Barselona

Glæd dig til at opleve Barselona og mange flere af morgendagens stjerner ved Musikkens Beat 2020 i Aalborg. Nye navne offentliggøres løbende.

Om Barselona

Barselona, der består af Rud Aslak og Rasmus Theodor, er historien om et ungt DIY-band, som på rekordtid blev et af de mest lovende navne på den danske musikscene i løbet af 2017, hvor de på baggrund af tre mixtapes spillede en række udsolgte koncerter rundt i hele landet samt gæstede Roskilde Festival og Smukfest. Siden er det kun gået fremad, og deres energiske men inderlige livekoncerter er blevet et trademark, hvor det unge band på Spot Festival 2018 fik 5-stjernet anmeldelser over hele linjen.

I efteråret 2018 udgav Barselona singlen 'Fra Wien Til Rom', der for alvor åbnede op for dette nye kapitel, hvor man tydeligt kan mærke, at bandet har udviklet sig til at være et af de absolut stærkeste nye navne herhjemme. Efter massiv radio airplay optrådte de med ’Fra Wien Til Rom’ til P3 Guld i januar ’19.

Sidenhen har de fulgt op med singlerne ’Har Været På Vingerne’, ’Samme Båd’ og ’Åbne Arme’, der alle har haft det unikke skud af Barselona-krydderi, men som også har haft kontraster og forskelligheder i både lydbillede og tekst. Det samme gør sig på mange måder gældende på de to nyeste numre ’Bankende Hjerter’ og ’Fridag pt. 2’, der også vidner om en kæmpe nysgerrighed efter at afsøge genrer og en søgen efter konstant udvikling. ’Bankende Hjerter’ var Ugens Uundgåelig på P3 og er sidste forløber op mod den 15. marts, hvor Barselona udgiver de to albums ’Hjertebank’ og ’Legebørn’, som igen beviser de to 18-årige drenges ekstraordinære drivkraft – ét debutalbum er ikke nok.

Barselona fortsætter derved kapitlet med to debutalbums – et kapitel, der med deres kompromisløshed om at gøre tingene på deres helt egen måde, kan være med til at bryde med de klassiske skabeloner, og skubbe til både grænser, genre og tendenser – en fortsættelse af et kapitel, der for alvor har understreget, hvorfor Barselona anskues som et af landets mest progressive og fremadstormende bands. 

Læs og lyt

’Fra Wien Til Rom’ musikvideo
Spotify
Facebook
Instagram

Køb din festivalbillet

Køb din billet her.