Afholdt
25/ 04
2020
Intimsalen

Kl. 17:00

Dagsbillet: 295,-

Partout: 475,-

Studerende: 20% rabat

Varighed: Ca. 60 minutter

Calby

Glæd dig til at opleve Calby og mange flere af morgendagens stjerner ved Musikkens Beat 2020 i Aalborg. Nye navne offentliggøres løbende.

Om Calby

Manden bag og sangeren i front Mik Thybo har gennem de sidste 15 år produceret for andre og udgivet musik i eget navn. Det er dog først med Calby, at han føler, han har fundet sin egen plads og lyd med et forfriskende greb på 60’ernes soulmusik. Musikken producerer Mik Thybo sammen med Magnus Larsson fra bandet Lukas Graham.

På trods af, at Calby endnu ikke har udgivet noget, har der længe været snak i krogene omkring Calbys ambitiøse og kompromisløse soulunivers. Her optages alle sange på en analog 8-track-recorder fra 1971 – en metode, som byder velkommen til de skønhedsfejl, der hører med i musikken og livet. Det er netop den befriende ærlighed, musikken og tekstuniverset inviterer lytteren ind i.

Det er med andre ord musik, der er skrevet til og for alle de almindelige mennesker, som oplever livet gennem en hverdag, der nogle gange kan føles uoverskuelig, og hvor det, du har brug for, ikke er, at folk sælger dig store drømme, men at du anerkender, at det okay at være lige der, hvor du er.

Læs og lyt

Spotify
Facebook
Instagram
'The Everyday Bit' Live session

Køb din festivalbillet

Køb din billet her.