Afholdt
25/ 04
2020
Intimsalen

Kl. 20:30

Dagsbillet: 295,-

Partout: 475,-

Studerende: 20% rabat

Varighed: Ca. 60 minutter

Go Go Berlin

Glæd dig til at opleve Go Go Berlin og mange flere af morgendagens stjerner ved Musikkens Beat 2020 i Aalborg. Nye navne offentliggøres løbende.

Om Go Go Berlin

Det alternative indie-rock ensemble Go Go Berlin er efterhånden et velkendt navn herhjemme med et velfortjent renommé som et af de mest hårdtarbejdende og intense live-acts på den danske scene. Ikke nok med det, så har bandet også skabt sig et solidt omdømme i udlandet gennem flere års ustoppelig tour-aktivitet i Tyskland, Schweiz samt det meste af Europa, USA, Indien og Kina. 

”The O.C.E.A.N – Summer tour” trækker sin reference til bandets nyeste og anmelderroste album, der udkom august 2019, som publikum kunne opleve på bandets “Album tour” i Europa og Danmark i oktober & november. "Here Comes the Darkness" er første single fra gruppens album. ”Vi sagde farvel til det gamle Go Go Berlin og begyndte at omtale os selv som Go Go Berlin 2.0. Det satte gang i kreativiteten, og vi gav os selv lov til at eksperimentere med nye lyde og idéer. Alt var lige pludselig tilladt.”

Med fire af albummets sange i højeste rotation på DR P4 og DR P6 samt playlisted i 15 lande, er Go Go Berlin klar til at indtage de danske og udenlandske festivalscener i 2020.

Læs og lyt

Spotify
Go Go Berlin live
Facebook
Instagram

Køb din festivalbillet

Køb din billet her.