Afholdt
24/ 04
2020
Klassisk Sal

Kl. 20:00

Dagsbillet: 295,-

Partout: 475,-

Studerende: 20% rabat

Varighed: Ca. 30 minutter

Selma Judith

Glæd dig til at opleve Selma Judith og mange flere af morgendagens stjerner ved Musikkens Beat 2020. Nye navne offentliggøres løbende.

Om Selma Judith

Siden Selma Judith udgav sin første single ”Kind of Lonely” på soundcloud i august 2018 er det gået stærkt for den unge sanger, sangskriver og harpenist. På mindre end et år formåede hun at spille på nogle af de største danske festivaler og hendes første headliner-koncert på Lille VEGA i København blev udsolgt.

Selma Judith er en helt unik artist i det danske marked, taget direkte ud af det pulserende og nyskabende Nørrebro. Hun skriver selv sine fængslende sange og tekster og hun mestrer fingerspillet og de intelligente kompositioner på harpen. I sit solo-setup er hun alene på scenen med harpen og her tillader hun lytteren at komme helt, helt tæt på. Det store instrument med den tryllebindende lyd skaber et helt enestående univers, hvor melodierne fra de rytmiske R’n’B sange svøbes i nye, bjergtagende klæder.

Selma Judith har altid sunget og begyndte fra omkring 15 års-alderen at spille harpe. Sidenhen begyndte hun at skrive sine egne sange og inden hun for alvor brød igennem lydmuren med sin egen musik, optrådte hun som harpenist med anerkendte artister som The National, MØ, VERA og Phlake.

Læs og lyt

Spotify
'Inner Thigh' live session
Facebook

Køb din festivalbillet

Køb din billet her.