Afholdt
24/ 04
2020
Foyer

Kl. 19:00

Dagsbillet: 295,-

Partout: 475,-

Studerende: 20% rabat

Varighed: Ca. 60 minutter

Soon

Soon er godt på vej mod tinderne i dansk pop med deres vanedannende mix af R&B, pop og elektroniske beats. Nu kan du opleve dem ved Musikkens Beat sammen med mange flere af morgendagens stjerner.

Om Soon

Bag Soon gemmer de to Aarhusdrenge August og Andreas sig, begge i start 20’erne og med benene solidt plantet i soundclouden. Med ambitiøs ydmyghed og hver deres musikalske spidskompetencer har de fundet vej til en fælles lydkerne. En lydkerne, der er influeret af den nye bølge af skandinavisk popmusik tilsat en særlig sjæl og karakter og med udsyn til bandets internationale helte: Kelela, The Internet og Majid Jordan.

Skarp R&B-debut

I september 2019 udkom Soons debut-EP ’Red // Blue’, der emmer af mørk synth-R&B, vanedannende melodier og er iført underspillede guitarer, der helstøber udgivelsens moderne pop-udtryk. EP’en fik en flot modtagelse af Soundvenue, der kaldte den for ”en lækker samling late night r’n’b”.

I live-sammenhæng har Soon allerede smagt på det helt store publikum, da de i november 2019 varmede op for Phlake i Royal Arena. Den 24. april er det Musikkens Hus' tur til at opleve den talentfulde, danske duo, når de spiller ved Musikkens Beat.

Læs og lyt

Spotify
Facebook
Instagram

Køb din festivalbillet

Køb din billet her.