Afholdt
24/ 04
2020
Intimsalen

Kl. 18:00

Dagsbillet: 295,-

Partout: 475,-

Studerende: 20% rabat

Varighed: Ca. 60 minutter

Steen Jørgensen + Katinka

Glæd dig til at opleve Steen Jørgensen og Katinka, når de akkompagneret af strygeensemblet WHO KILLED BAMBI åbner Musikkens Beat 2020.

Han har én af dansk musiks mest ikoniske rockstemmer. Hun er en prisvindende sangskriver med et finurligt, poetisk univers. Nu skal vi opleve dem i en helt ny konstellation, når Steen Jørgensen og Katinka åbner Musikkens Beat med det anerkendte strygeensemble WHO KILLED BAMBI.

Du vil få en unik koncertoplevelse, hvor Steen Jørgensen og Katinka helt eksklusivt nyfortolker deres egne numre med smukke strygerarrangementer. Hver især spiller de et sæt med de syv strygevirtuoser fra WHO KILLED BAMBI.

Om Steen Jørgensen

Han har været frontmand i Sort Sol siden 1979, og i 2013 udsendte han solo-projektet ’Standards for Living’. Herefter har Jørgensen turneret med guitaristen Rune Kjeldsen på en række udsolgte spillesteder og kulturhuse rundt i landet. Foruden karrieren som frontmand for de levende legender i Sort Sol har Steen Jørgensen desuden kørt det succesfulde sideprojekt Ginman/Jørgensen, og han har optrådt i diverse film og teaterstykker.

Om Katinka

Den danske sangskriver og sangerinde Katinka Bjerregaard er solo denne aften, men du kender hende sikkert bedst som frontkvinden i rockpopkvartettten af samme navn. Katinka blev dannet i 2012 og vandt i 2015 KarriereKanonen. I foråret 2017 kom debutalbummet ’Vi er ikke kønne nok til at danse’, og samme år vandt de en Steppeulv i kategorien ’Årets håb’ og året efter Carl Prisen i kategorien ’Årets komponist – pop’. I efteråret 2018 var de klar med efterfølgeren ’Vokseværk’, hvorfra singlen ’2000 meter i frit fald’ kom i heftig rotation på både P6 Beat og P4.

Om WHO KILLED BAMBI

Det aarhusianske strygeensemble WHO KILLED BAMBI debuterede i 2009 og har siden bearbejdet og fortolket musik af en stribe danske og internationale navne. I Musikkens Hus har de eksempelvis akkompagneret Steffen Brandt, ligesom du har kunnet opleve WHO KILLED BAMBI med Rod Stewart, Father John Misty, Oh Land, Pernille Rosendahl, Teitur og Ane Brun.

Ved Musikkens Beat er det helt eksklusivt Steen Jørgensen og Katinka, som får fornøjelsen af de smukke strygerarrangementer af violinist Mette Dahl Kristensen.

Køb din festivalbillet

Køb din billet her